Heiers / funderingswerkers - Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Heiers / funderingswerkers

RRRRRING! Met één klap sla je de wekker uit. De meesten draaien zich nog een keer om, maar voor jou is het tijd om in actie te komen. Je collega staat namelijk zo voor de deur. Ah, gelukkig, de radio en de airco staan aan, wanneer je instapt. Op naar de bouwplaats!

Default dsc07077

In de keet wordt het project kort doorgenomen. Met een bakkie koffie, uiteraard. Alles veilig, zijn de materialen aanwezig, staan de neuzen dezelfde kant op? Dan kunnen we beginnen. Vandaag sta jij naast de funderingsmachine en heb je een korte lijn met de machinist. Op jouw aanwijzingen komt het enorme gevaarte in beweging, breng je de wapening aan, vul je de palen met beton, terwijl de zon langzaam opkomt. Jullie liggen lekker op schema. En dat moet ook, want morgen wacht de volgende klus. ’s Middags help je mee met het demonteren van de funderingsmachine en het schoonmaken van het materieel. De machine gaat weer op transport en de bouwplaats ligt er netjes bij. En jij? Jij weet dat je morgen weer mag! Kom je ook bij ons werken?

Vroom Funderingstechnieken is op zoek naar flexibele krachten, die van aanpakken weten! Je houdt van de buitenlucht en je gaat graag in een klein team op pad, zowel landelijk als internationaal. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de funderingswerkzaamheden. We stellen daar graag een goede beloning tegenover.

Functie-eisen:

  • in het bezit van VCA Basisveiligheid of bereid om het te halen;
  • werkervaring in het funderingsvak is een pre;
  • een echte teamplayer;
  • graag willen werken in een wisselende werkomgeving.

Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we op zoek naar jou! Stuur je CV naar ons toe via en wellicht nodigen we jou dan uit voor een kennismaking en een Vroom Experience: een live-bezoek aan de bouwplaats. Reageer direct:

  E-mail          WhatsApp