Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs.

Service coördinator Vroom BV image
Service coördinator Vroom BV image
Service coördinator Vroom BV image
Service coördinator Vroom BV image

Jouw werkzaamheden

Vanuit onze vestiging in Middelie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie bij het oplossen van storingen en alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden aan het materieel. 

Daarnaast verwerk je de bijbehorende administratie en afwikkeling van de reparaties en zorg je ervoor dat het materieel tijdig wordt gekeurd door de desbetreffende instanties/personen. Je hebt nauw contact met de monteurs intern en de machinisten buiten. Het inkopen van materieel en de daarbij behorende onderdelen c.q. materialen behoort ook tot je werkzaamheden.

Wie we zijn

Wij zijn een organisatie met een no-nonsense cultuur waar je prettig kunt samenwerken in een informele werksfeer. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen.

Wat we bieden

Een plek binnen Vroom waar je met creativiteit, enthousiasme en resultaatgerichtheid veel kunt bereiken. Uitstekende arbeidsvoorwaarden en alle ruimte voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom een leuke veelzijdige functie waar je echt iets kunt bijdragen

Wat vragen wij

 • Ervaring  op het gebied van operationeel leidinggeven;
 • HBO-werk- en denkniveau; 
 • VCA-VOL, of bereid deze te behalen;
 • Oplossingsgericht en stressbestendig;
 • Flexibiliteit in uren (bereikbaarheid voor storingen)
 • Communicatief sterk
 • Je bent fulltime beschikbaar

Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we naar jou op zoek! Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie, reageer direct.

E-mail WhatsApp
Vraag een offerte aan