Werken bij Vroom

Machinist prefab heipalen (beton)

Heb jij net als wij veel ervaring in de prefab betonpalen en is het besturen van een funderingsmachine jouw passie? Kom dan ons team versterken als Machinist Prefab Heipalen (beton).

Wie zijn wij

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden.
Om dit prachtige werk te kunnen voortzetten en uit te breiden zijn wij altijd opzoek naar nieuwe gepassioneerde collega’s die willen meegroeien met ons bedrijf. 

Jouw werkzaamheden

Als Machinist Prefab Heipalen breng je onze prefab betonpaal op een veilige en vakkundige manier aan. Jij hebt de kennis en vaardigheden voor het zorgvuldig bedienen van groot funderingsmaterieel voor dit paaltype en neemt daarnaast ook een verantwoordelijke rol aan binnen het team. Onze werken worden in heel Nederland uitgevoerd.
Veilig werken is je op het lijf geschreven. Door je vakkundigheid ben je ook het eerste aanspreekpunt voor zowel de uitvoerder van de opdrachtgever, onze projectleider en ben je eindverantwoordelijk voor het team. 

Wie ben jij?

Zonder twijfel ben jij een specialist op de funderingsmachine. Iemand die makkelijk communiceert en daarnaast een echte teamplayer is. 

Daarnaast neem je ook het volgende mee:

  • Enkele jaren ervaring als machinist op een funderingsmachine voor prefab heipalen (beton);
  • In het bezit van een geldig TCVT-certificaat Machinist Mobiele Kraan en W4-03 Machinist Grote Funderingsmachine; 
  • In het bezit van VCA-VOL (of bereid deze te behalen);
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Graag willen werken in een wisselende werkomgeving en bereid zijn om in de kost te gaan.
  • Stressbestendigheid, graag willen werken in een wisselende werkomgeving en soms ook van huis te zijn (in de kost gaan).

Ons aanbod

Je werkt bij ons aan de basis van de grootste bouwprojecten in Nederland waar ruimte is voor het ontplooien van je eigen ideeën en talenten en wij investeren tijd in een degelijk inwerktraject. Je kunt rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra, aangevuld met positieve secundaire arbeidsvoorwaarden van Vroom, zoals een goede pensioenregeling en 48 vrije dagen per jaar (op fulltime basis). Naast het harde werken worden er ook regelmatig team- en bedrijfsuitjes georganiseerd. 

Reageren

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we op zoek naar jou! Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie: reageer direct. 

E-mail WhatsApp
Check onze vacatures hier