Werken bij Vroom

Constructief modelleur/constructeur

Wil jij deel uitmaken van een klein en hecht team, dat de wind in de zeilen heeft? Laat deze kans dan niet aan je voorbij gaan.

Wie zijn wij 

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Om dit prachtige werk te kunnen voortzetten en uit te breiden zijn wij altijd opzoek naar nieuwe gepassioneerde collega’s die willen meegroeien met ons bedrijf.

Jouw werkzaamheden

Je gaat op het hoofdkantoor in Oosthuizen werken bij Vroom Betonbouw, de specialist in prefab funderingsconstructies en paalsystemen. Door jarenlange ervaring en expertise lever je samen met je collega’s een toegevoegde waarde aan een optimaal bouwproces met gebruik van geprefabriceerde elementen. 

Aan de hand van het planontwerp van de hoofdconstructeur en architect stel je funderingstekeningen op in 3D ontwerpsoftware, veelal op basis van BIM. Hierna ga je de wapening berekenen en in de elementen tekenen.

De stukken worden ter controle ingediend bij de hoofdconstructeur en na goedkeuring ingediend bij Bouw- en Woningtoezicht van de betreffende gemeente waar het bouwproject plaatsvindt. De stukken worden ook gebruikt  voor het productieproces en voor de montage van de elementen op de bouwplaats.

Jouw profiel

  • Afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau; 
  • Kennis van Tekla is een pre, anders ben je bereid om een cursus te volgen; 
  • Kennis van sterkteberekeningen is een pre;
  • Je beschikt over aantoonbare werkervaring, bij voorkeur bij een aan de bouw gerelateerde onderneming;
  • Je hebt technisch en praktisch inzicht; 
  • Je bent accuraat, oplossingsgericht en weet prioriteiten te stellen.

Wat hebben wij te bieden

  • Je werkt aan de basis van de grootste bouwprojecten van Nederland;
  • Je hebt ruime mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten en er wordt tijd geïnvesteerd in een degelijk inwerktraject, onder andere door middel van een opleiding;  
  • Je krijgt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, conform CAO Bouw & Infra, een goede pensioenregeling, 43 vrije dagen per jaar (op fulltime basis); 
  • Je hebt regelmatig team- en bedrijfsuitjes; Je werkt in een prettige kantoorruimte, met goede koffie en gedreven collega’s.

Interesse?

Herken je jezelf in bovenstaande, dan zijn we op zoek naar jou! Voor inhoudelijke vragen of het insturen van een sollicitatie: reageer direct. 

E-mail WhatsApp
Check onze vacatures hier