Feestpalen slaan

Bij het slaan van een eerste officiële paal is vuurwerk tegenwoordig uit den boze. Echter, ter opluistering van de feestvreugde hebben wij een fraai alternatief beschikbaar: de Oud-Hollandse Driepootstelling.

Introductie

Vroom Funderingstechnieken verhuurt de driepootstelling inclusief transport, opstellen en afbreken en de deskundige begeleiding tijdens het slaan van de feestpaal.

Vips trekken aan de touwen

Een houten proefpaal door middel van het valblok in de grond geheid en er na afloop weer uitgetrokken. Deze eerst paal actie, waarbij de VIP’s daadwerkelijk aan de touwen trekken, levert leuke actieplaatjes met een hoge publiciteitswaarde op.

De ceremonie

De Oud Hollandse Stelling wordt ca. 45-60 minuten voorafgaand aan de ceremonie opgebouwd en ca. 45-60 minuten na de ceremonie afgebroken. Het opbouwen van de Oud Hollandse Heistelling geschiedt direct naast de verharde weg. Wij raden u aan om 8 mensen te verzorgen om de Oud Hollandse Stelling te bedienen i.v.m. het gewicht van het te hijsen heiblok.

Vele heiers maken licht werk! Start de film om alvast in de sfeer te komen of download de folder voor meer informatie.

Maak het feest compleet

Ter opluistering van de laatste klap kan een confettikanon, een champagnefles die ballonnen spuit of ander slotakkoord door u worden ingezet.