Heitoezicht

Vroom Funderingstechnieken heeft een aantal ervaren heiopzichters ter beschikking. Met een ruime ervaring als machinist of uitvoerder en een brede kennis op het gebied van de diverse paalsystemen.

Introductie

De heiopzichters zijn verder geschoold in het controleren en het beoordelen van de kwaliteit in de uitvoeringsfase. Daarnaast kunnen zij sonderingsrapporten, bouwtekeningen en palenplannen lezen.

Rapportage

Uiteraard wordt voldaan aan de noodzakelijke veiligheidsaspecten op de bouw en er wordt gewerkt volgens de VCA checklist. De sterkte (continuïteit) van in de grond gevormde palen kan, indien daar opdracht voor is gegeven, worden gecontroleerd door middel van akoestisch doormeten. Vroom Funderingstechnieken laat zich in deze adviseren door en werkt samen met gerenommeerde grondmechanische adviesbureaus.

De opdrachtgever ontvangt een rapportage met het dagboek van de opzichter en indien hiertoe opdracht wordt gegeven voorzien van de heistaten en indien van toepassing een rapport met de akoestische meetresultaten.

Heitoezicht Vroom BV image Heitoezicht Vroom BV image Heitoezicht Vroom BV image
Vraag een offerte aan