30 woningen Zuidbroek

De nieuwe wijk Zuidbroek in Apeldoorn groeit door, voor 30 rijwoningen hebben wij de fundering gerealiseerd. Een combinatieproject van betonschroefpalen met daarop prefab funderingsbalken. Een snelle, trillings- en geluidsarme combinatie.

Over het project

Ook de maatvoering voor het project ligt in handen van Vroom. Eerst is bepaald waar de woningen gepositioneerd moeten worden in de wijk. Daarna zijn de paalposities uitgezet en zijn de mortelschroefpalen aangebracht. Na uitharding zijn de posities van de palen waarop ze zijn gemaakt ingemeten en tegelijkertijd zijn de funderingsbalken gemaatvoerd. De montage van de funderingsbalken is door onze ploeg van 2 stelleurs gedaan, met behulp van een telekraan. Na de montage zijn de elementen fijn afgesteld en aan de palen gefixeerd door een stekverbinding.

Park Zuidbroek

Park Zuidbroek is het groene hart van de wijk Zuidbroek in Apeldoorn Noord. Het plan ligt in deelgebied Het Mozaïek, op de grens met de wijk Zevenhuizen.

Raymond Dekker
Projectleider
Eén team, één taak
Startdatum
08-01-2020
Einddatum
04-02-2020
woningen
30
funderingsbalken
103

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Van Wonen
Aannemer
PHB Deventer
Ontwerp
4D Architecten
Diensten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Check onze vacatures hier