Leeuwerikweide De Veste - Vroom Funderingstechnieken
Default img 5748 hp

Leeuwerikweide De Veste

TBI-onderneming Koopmans Bouwgroep uit Enschede realiseert het project Veste dat bestaat uit drie moderne en stijlvolle woongebouwen. In twee daarvan komen in totaal 24 luxe appartementen en 4 penthouses. Daarvoor zijn 94 betonmortel schroefpalen aangebracht door onze vestiging uit Wijchen.

In Gelderland is het maken van betonmortelschroefpalen zeker geen uitzondering. Het systeem is trillingsvrij en voor de Gelderse grond een uitermate geschikt systeem. Na het vervaardigen harden de palen vijf dagen uit. Op dat moment komt de beton op een sterkte dat de palen worden doorgemeten; een controlemiddel op discontinu├»teiten. Als dit achter de rug is en alle palen in orde zijn, gaat de verdere bouw starten.

Gasloos

De woningen zijn gasloos, worden voorzien van een duurzame klimaatinstallatie voor verwarming en koeling en ze krijgen een hoogwaardige en luxe afwerking. De bewoners hebben veel vrijheid om hun appartement of penthouse naar eigen wens in te delen, af te werken en in te richten. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats.

Default rsm 78 104
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een e-mail.