Outletcentre SugarCity

Voor de nieuwbouw van Outletcentre SugarCity in Halfweg brengen we ruim 1000 vibropalen en HEKgroutinjectiepalen aan in opdracht van Bouwcombinatie De Nijs – UBA vof. Het pand krijgt een winkeloppervlak van 18.000 m2, 1.000 m2 horeca en wordt gebouwd op het dak van een tweelaagse parkeergarage waarin 1450 parkeerplaatsen zijn voorzien.

Over het project

SugarCity leent zich uitstekend als kantoorlocatie. De silo's, waar vroeger het suiker werd opgeslagen, zijn omgebouwd tot hypermoderne kantoor- en showruimtes. De twee vijftig meter hoge suikersilo's vormen, samen met de Kalkoven, de landmarks van SugarCity. De industriële en bruisende omgeving zorgt niet alleen voor een uniek visitekaartje richting gasten en klanten, maar is ook goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Grout

Voor dit project is gekozen voor een combinatie van vibro- en HEKpalen. Een HEKpaal is een in de grond gevormde, grond verdringende betonnen paal. Een stalen heibuis wordt met een boormotor de grond in geboord. Hierbij wordt gebruik gemaakt van grout, een water cement mengsel. Na aanbrengen van de wapening en betonspecie wordt de buis getrokken en hardt de paal in de grond uit. 

Fred Klaver
Projectleider
Samen maken we het
Startdatum
22-10-2018
Einddatum
01-05-2019
vibropalen
973
HEKpalen
80

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Nemab SugarCity BV
Aannemer
Bouwcombinatie De Nijs -UBA vof
Ontwerp
Common Affairs
Diensten

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan