Tankput Plastic to Oil Fabriek - Vroom Funderingstechnieken
Default sam 8153 projectheader

Tankput Plastic to Oil Fabriek

Onder de rook van de NUON fabriek zijn wij momenteel bezig met het vervaardigen van vibropalen voor een tankput. Wij zorgen voor een goede fundering door maar liefst 800 palen de grond in te slaan. Op de foto's kun je onze nieuwe wiellader-shovel van JCB zien.

Bin 2 Barrel (B2B) ontwikkelt 'Plastic to Fuel'-projecten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van bewezen doch innovatieve technologie├źn. Het eerste project van B2B bevindt zich in de haven van Amsterdam.


Chemische recycling

De inputstroom die B2B gebruikt, bestaat uit kunststoffen die dusdanig zijn vervuild, dat ze niet meer te gebruiken zijn. Deze kunststoffen worden in de nieuwe tank omgezet in brandstof voor de transportsector. In het eerste project van B2B zal jaarlijks circa 35.000 ton kunststof om worden gezet tot circa 30 miljoen liter brandstof. Het einddoel is de toepassing van chemische recycling, zodat er ook nieuwe kunststoffen gemaakt kunnen worden. Deze doelstelling komt overeen met de doelstellingen van de Nederlandse overheid in het Landelijk Afvalbeheerplan.

Default paul bochem a
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een e-mail.