Uitbreiding Distributiecentrum

Voor de uitbreiding van een distributiecentrum in levensmiddelen brengt Vroom 2000 funderingspalen aan in Zaandam. De uitvoering hiervan gebeurt op het hoogtepunt met 5 machines tegelijkertijd, zodat alle palen binnen 7 weken zijn aangebracht en de vervolgwerkzaamheden tijdig kunnen starten.

Over het project

Er worden drie paalsystemen gebruikt, elk voor hun eigen toepassing. Dicht tegen de bestaande gevel worden stalenbuispalen geheid, daarnaast geschroefde VGS-palen, die trillingsarm worden geproduceerd. Het overige veld wordt uitgevoerd in geheide grondverdringende vibropalen. De palen hebben een maximale lengte van 24 meter.

Samenwerking

Deze snelheid van uitvoering is alleen mogelijk door een goede samenwerking met hoofdaannemer De Vries en Verburg. Zij zijn de experts op het gebied van utiliteitsbouw, waarbij een hoge bouwsnelheid is gewenst.

Fred Klaver
Projectleider
Samen maken we het
Startdatum
29-03-2016
Einddatum
20-05-2016
palen
2005
machines
5

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Aannemer
De Vries en Verburg
Ontwerp
Archicom
Diensten

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan