Hyde Park Gebouw 29 “Knightsbridge”

In Hoofddorp heien wij de prefabpalen, voor het project Hyde Park Gebouw 29 “Knightsbridge”.

Over het project

In december 2022 tekende Heddes Bouw & Ontwikkeling de samenwerkingsovereenkomst voor project Knightsbridge. Op 12 minuten van de Zuidas van Amsterdam en op 4 minuten van Schiphol, wordt bij station Hoofddorp de nieuwe wijk Hyde Park gebouwd. In totaal komen hier zo’n 3.800 appartementen in een levendig stadspark waar onder andere ook winkels, horeca en terrassen een plaats krijgen. De gebouwen worden in verschillende fases gebouwd. Het blok Knightsbridge wordt door Heddes Bouw & Ontwikkeling gerealiseerd en bestaat uit 406 luxe appartementen. Het merendeel van de appartementen is voorzien van een eigen buitenruimte. Daarnaast heeft elke bewoner toegang tot de fraaie binnentuin.

Modern stedelijk plan

Blok Knightsbridge bestaat uit luxueuze appartementen. Blok Knightsbridge kenmerkt zich met verschillende groottes en met prachtige buitenruimtes en de fraaie binnentuin is van de vooraanstaande landschapsarchitect Piet Oudolf. Bij zijn ontwerpen voor Hyde Park laat hij zich inspireren door de omliggende flora en de aanblik van de jaargetijden in de Haarlemmermeer. Zo ontstaat in heel Hyde Park een bijzondere band tussen de binnenstedelijke dichtheid van de bebouwing en het leven in de natuur.

Marcel Hoogeweg
Projectleider/projectvoorbereider
Samen is niet alleen
Startdatum
24-04-2023
Einddatum
30-06-2023
woningen
406
palen
853

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Snippe Projecten, BPD Bouwfonds
Aannemer
Heddes Bouw & Ontwikkeling B.V.
Ontwerp
Team V Architectuur

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan