51 appartementen Ravelijn

Voor het project Ravelijn aan de Arent Krijtsstraat in Diemen vervaardigen wij DPA-PLUS schroefpalen voor de fundering van 51 appartementen.

Over het project

DPA-PLUS schroefpalen is een in de grond gevormd en grondverdringend geschroefd paalsysteem. De grond wordt zijdelings verdrongen zodat alleen de boorbuis beperkt vrijkomende boorgrond bevat.

De productie is trillingsarm en dat is van belang wanneer wordt geproduceerd nabij belendingen die schadegevoelig zijn door zettingen en/of trillingen, zoals op deze bouwlocatie het geval is. DPA-PLUS schroefpalen kunnen met name worden toegepast bij woningbouw, utiliteitsbouw en andere nieuwbouw waar overlast aan de omgeving beperkt dient te blijven. Ze zijn daarmee uitermate geschikt voor stadsvernieuwingsprojecten: trillingsarm en minder geluidsoverlast dan geheide paalsystemen.

Bekijk de 3D-animatie van dit paalsysteem hier.

Diemen 66902 Vroom BV image
Diemen 66902 Vroom BV image
Diemen 66902 Vroom BV image
Bron: nieuwbouw-diemen.nl
Diemen 66902 Vroom BV image

Betaalbare huurwoningen in de regio Amsterdam

Het appartementengebouw aan de Arent Krijtsstraat in Diemen bestaat uit 51 huurappartementen. Tien appartementen worden ingericht als ‘friends-appartement’, welke zeer geschikt zijn om samen met een vriend(in) te delen. Deze appartementen hebben een eigen slaapkamer en badkamer, de keuken en woonkamer worden gedeeld. Het gevelkunstwerk refereert naar de historische context van de locatie. In het metselwerk wordt een abstracte weergave gemetseld van één van de oudste kaarten van Diemen. Op de gevel wordt het gedeelte weergegeven van de locatie van het gebouw.

Meer informatie over dit project vindt u hier.

Marcel Hoogeweg
Projectleider/projectvoorbereider
Samen is niet alleen
Startdatum
08-03-2023
Einddatum
29-03-2023
appartementen
51
palen
98

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
a.s.r. real estate
Aannemer
Bot Bouw B.V.
Ontwerp
INBO
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan