Houten schuur op prefab palen

Als aanvulling op de bestaande bebouwing op dit adres ontvingen wij de opdracht om de palenfundering voor een nieuw te bouwen schuur aan te brengen.

Over het project

Terwijl de meeste projecten de laatste jaren steeds meer zijn gaan bestaan uit grote werken, vaak met honderden tot duizenden funderingspalen die het te bouwen object zullen gaan dragen, schuwen we de kleinere projecten zeker niet.

Met onze vouwmachines, zoals de Junttan PMx22, is een korte opbouwtijd gegarandeerd. Ook bij een beperkte werkruimte is ons materieel geschikt. Dus voor kleine projecten met een beperkt aantal palen en een korte uitvoeringstijd kan Vroom Funderingtechnieken prima worden ingeschakeld.

Exclusieve houtbouw

Henk Bennink Exclusieve Houtbouw realiseerde de afgelopen 25 jaar al vele projecten door heel Nederland. Geen project is gelijk, alles is afgestemd op de dromen, wensen en ideeën van de klanten. Een aantal voorbeelden die de afgelopen jaren zijn gebouwd: paardenstallen, gastenverblijven, mantezorgwoningen, veranda´s, overkappingen, buitenkeukens, kantoren, poolhouses, workshopruimtes, tuinkamers, carports, garages. Henk bouwt graag op de palen van Vroom.

Kijk op de website van Henk Bennink voor meer informatie.

Lars van Vuure
Projectleider
Nauwkeurigheid, efficiëntie en kwaliteit zijn de bouwstenen van succes
Startdatum
07-03-2023
Einddatum
08-03-2023
schuur
1
palen
10

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Bewoners
Aannemer
Henk Bennink Exclusieve Houtbouw
Ontwerp
Henk Bennink
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)653801507 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan