Electronic Logistics

Voor de uitbreiding van een logistiek distributiecentrum in Zeewolde vervaardigen wij vibro-SD palen.

Over het project

Vibro-SD palen zijn goed toe te passen bij een variabele bodemgesteldheid, omdat de paallengte onder de gegeven omstandigheden ter plekke kan worden aangepast. Het productieproces van vibro-SD palen is volledig geautomatiseerd. Bij vloervelden kan de ontwerper kiezen voor een dicht palenveld in combinatie met een dun vloerveld met relatief weinig wapening. Vroom Funderingstechnieken kan zowel de vibro-SD palen voor de vloervelden als de constructieve palen voor een hoofddraagconstructie verzorgen.

Vibro-SD palen zijn ook toepasbaar in 'matrassen' voor het funderen van wegen en terreinen. In combinatie met het grondwerk kunnen zettingsarme wegconstructies worden aangeboden.

Vibro-SD palen kunnen in sommige situaties ook toegepast worden voor constructies. Er dient dan wel rekening te worden gehouden met een beperkte mogelijkheid om te wapenen.

Logistiek expert

Electronic Logistics is de logistieke expert op het gebied van elektronica en verzorgt het transport en distributie van schade- en diefstalgevoelige goederen. Elk hoogwaardig item komt veilig en snel op de plaats van bestemming in de Benelux. Daarnaast wordt de warehousing, opslag en distributie naar een groothandel, detaillist of naar consumenten georganiseerd.

Electronic Logistics is in 2004 opgericht in Zeewolde. De afwisselende wensen van opdrachtgevers zijn in de loop der jaren veranderd. Doordat het bedrijf snel kan schakelen is het in staat mee te bewegen. Jaap & Ria de Greef zijn trotse oprichters.

In 2015 hebben George en Niels de Greef het bedrijf overgenomen. Een familiebedrijf waar iedereen zich met passie inzet. Dat zie je terug in de bedrijfsvoering en het contact met klanten.

Leon Klaassen
Projectleider
Alleen ga je sneller, samen kom je verder
Startdatum
30-01-2023
Einddatum
17-02-2023
heifase
1
palen
1000

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Electronic Logistics
Aannemer
Ontwerp
AGB van Dijk
Producten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Cajo Vroom, bel +31(0)299 409 504 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan