EG Baanstee Noord

Op bedrijventerrein Baanstee Noord in Purmerend hebben we vibropalen vervaardigd voor de fundering van een nieuw voorzieningenpunt van EG Retail.

Over het project

Er komen steeds meer bedrijven bij op Baanstee Noord. Er werken nu al meer dan 1000 mensen. Het is dan ook tijd dat er meer voorzieningen komen. EG Retail bouwt het komende jaar onder andere een ESSO tankstation voor nieuwe duurzame diesel, benzine, elektrische laadpalen en in de toekomst mogelijk waterstof. Bij het voorzieningenpunt komen eveneens een Spar to go, Burger King, Starbucks en een Go Fresh Bakery. Ook is er straks flexibele kantoorruimte te huur. 

Werkgelegenheid

Het gaat goed met Baanstee Noord. De afgelopen jaren kwamen er mooie nieuwe bedrijven naar het bedrijventerrein. Heron, Sligro, Harcotom, Groenhart, Knook A.G.F. en Caravan Centrum Waterland om er maar een paar te noemen. Voor de ontwikkeling van het voorzieningenpunt heeft de gemeente een tender uitgeschreven. EG Retail had van alle ontvangen inschrijvingen het beste concept en is dit nu aan het bouwen. Wethouder Mario Hegger is blij met de komst van het voorzieningenpunt: “De Baanstee is steeds belangrijker voor de economie in Purmerend. De voorzieningen zijn nodig voor alle mensen die op de Baanstee werken, maar zijn ook een aanwinst voor de rest van Purmerend!” Bij het nieuwe voorzieningenpunt werken straks zo’n 25 mensen.

Dave Liefting
Projectleider
Vroom zijn we samen
Startdatum
27-06-2022
Einddatum
15-07-2022
soorten brandstof
4
palen
138

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
EG Retail
Aannemer
Visiebouw B.V.
Ontwerp
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een email.

Check onze vacatures hier