Nieuw distributiecentrum Dynalogic

Aan de Hornweg in Amsterdam maken we ruim 1200 vibropalen voor de fundering van een nieuw distributiecentrum van de DynaGroup.

Over het project

Dynalogic ontwikkelt in samenwerking met WDP, partner in logistiek vastgoed, een volledig nieuw ‘built to suit’ distributiecentrum in Amsterdam. Het gasloze gebouw is uiterst duurzaam en door de strategische ligging de perfecte uitvalsbasis voor optimale stadsdistributie in Amsterdam en belevering van klanten in de provincie Noord-Holland.

Keuze locatie

Het DC komt vlakbij het knooppunt A5 en A10. De brownfieldlocatie aan de Hornweg wordt herontwikkeld tot een ‘build to suit distributiecentrum’ van circa 14.000 m2. Het gebouw wordt volledig gasloos opgeleverd en beschikt verder over alle noodzakelijke TAPA-voorschriften. Daarnaast zal het dak worden voorzien van zonnepanelen.

In het ontwerp van DENC is rekening gehouden met de nodige flexibiliteit en groei voor de toekomst. Het nieuwe distributiecentrum zal eind 2022 in gebruik genomen worden en op termijn de bestaande locatie in Woerden vervangen.

Het wordt de uitvalsbasis voor stadsdistributie in Amsterdam en de belevering van klanten in de provincie Noord-Holland. Het wordt een van de multi netwerk depots van Dynalogic, waarmee zij zowel het 1-mans als 2-mans netwerk kunnen bedienen. Stephan van Mulken, ceo DynaGroup: “De centrale ligging en de mogelijkheden die dit terrein biedt zijn doorslaggevend geweest in de keuze voor deze locatie. Deze past perfect in onze visie voor de toekomst en helpt ons de komende jaren duurzaam verder te kunnen groeien en te kunnen blijven innoveren.”

Dave Liefting
Projectleider
Vroom zijn we samen
Startdatum
26-01-2022
Einddatum
04-03-2022
M2 oppervlakte
14000
palen
1210

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Dynalogic, WDP, MarQant
Aannemer
Bouwbedrijf Remmers B.V.
Ontwerp
DENC

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Check onze vacatures hier