Hotel Van der Valk

Voor Van der Valk in Houten maken we de fundering voor de uitbreiding van het hotel. We passen hier het paalsysteem HEK schroefpalen toe.

Over het project

De komende twee jaar wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van Van der Valk Houten. Aan de zijkant van het pand wordt 15 meter aangebouwd in de breedte en 60 meter in de hoogte. In deze ‘uitbouw’ komen maar liefst 40 extra kamers, een kelder voor opslag, een parkeerdek, welness en zwembad op de 14e etage, een complete fitnessruimte op de 15e verdieping en een skybar op de bovenste verdieping. 

Luxe genieten, óók tijdens de bouw

In 2006 werd het hotel gebouwd. Nu, ruim 15 jaar later, is het tijd om verder uit te breiden. Want wie graag in de provincie Utrecht vertoeft is in Houten op het juiste adres. Luxe en gastvrijheid. Rust en reuring. Comfort en klasse. 

Op deze locatie is het van groot belang om de bouw van de uitbreidingswerkzaamheden met zo min mogelijk overlast uit te voeren. Onze HEK schroefpaal is hier uitermate voor geschikt. Het is een in de grond gevormde en volledig grondverdringende schroefpaal, trillingsvrij en geluidsarm.

Bekijk onze 3D productanimatie van dit paalsysteem hier.

Marcel Hoogeweg
Projectleider/projectvoorbereider
Samen is niet alleen
Startdatum
21-12-2021
Einddatum
06-02-2022
palen
179
meter paallengte
4000

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
Van der Valk
Aannemer
Bouwbedrijf Wessels Rijssen B.V.
Ontwerp
P.A.M. Teunissen Architectenbureau B.V.
Producten
Materieel

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Rob Sman, bel +31(0)299 409 542 of stuur ons een email.

Vraag een offerte aan