Distributiecentrum The Bay

In Breda maken we vibropalen en vibro-SD palen voor distributiecentrum The Bay. Deze locatie in hartje industrieel Breda komt op een kavel omringd door veel water.

Over het project

Vibropalen en vibro-SD palen zijn prijstechnisch en in logistiek opzicht interessante opties ten opzichte van de traditionele systemen. Zeker indien lange, grote aantallen of palen met een hogere draagkracht nodig zijn.

Dit distributiecentrum biedt veel meer dan alleen een magazijnfunctie. Deze nieuwbouwfaciliteit biedt meer dan 48.000 m² aan magazijnoppervlakte, verdeeld over 6 units die variëren van 5.680 m² tot 7.329 m². De gebouwen zijn voorzien van slimme technologie die logistiek efficiënter, groener en duurzamer maken.

The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
The Bay Vroom BV image
Bron: WDP

Uitzonderlijk duurzaam

The Bay is uitzonderlijk duurzaam, heeft een geweldige bereikbaarheid én een aanlokkelijk design. Dit nieuwe WDP-project in Breda heeft heel wat voor je in petto. The Bay bezit alle voordelen waar ambitieuze bedrijven en urban professionals naar op zoek zijn. Dit state-of-the-art distributiecentrum is strategisch bijzonder goed gelegen. Perfect om je logistieke operaties verder vorm te geven en heeft de aantrekkelijkheid om je bedrijfsimago een stevige boost te geven.

Slimme technologie helpt je bedrijf om een groene sprong voorwaarts te maken. En het architecturaal design van de magazijnen en kantoorruimtes doet wonderen voor de uitstraling van je merk bij klanten en medewerkers. Evenals de kwaliteit van de terreininrichting, die bij zal dragen aan een gezonde werkomgeving.

Fred Klaver
Projectleider
Samen maken we het
Startdatum
20-08-2021
Einddatum
28-11-2021
m2 vloeroppervlak
48000
palen
8500

Feiten & Getallen

Opdrachtgever
WDP / Burgland
Aannemer
De Vries en Verburg Bouw B.V.
Ontwerp
Convexarchitecten

Kunnen we u helpen bij uw project?

Wij beantwoorden uw vragen graag! Wilt u meer weten over onze projecten, producten en of diensten? Neem dan telefonisch contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een email.

Check onze vacatures hier