Kickoff 2018: fit en fun - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
11 januari 2018

Kickoff 2018: fit en fun

Met de KAM-FUNderingsdagen zijn we het nieuwe jaar op spectaculaire wijze begonnen: op maandag 8 januari werden de medewerkers uitgedaagd met inspirerende workshops en dinsdag 9 januari stond in het teken van FUN!

Bij het Van der Valk Hotel Oostzaan volgden de deelnemers vier workshops en waren verdeeld over de cursussen Administratie, Heftruck, Teambuilding, Laserinstructie, Gezond en Fit, Communicatie, Machineonderhoud, Hoogwerker en Experience. De machines van trainingscentrum Crescendo waren een mooie eye-catcher op het parkeerterrein op de eerste KAM-FUNderingsdag van 2018. Met een voortreffelijke lunch, inspirerende workshops en een prettige locatie was het een succesvolle kickoff van 2018.

Fun en actie

De tweede dag stond in het teken van gezondheid en vooral plezier! Na een spectaculaire video met hoogtepunten en de openingstoespraak van Peter Vroom, wist Richard Tol de collega's warm te draaien voor het aanwenden van een gezondere leefstijl. Meer bewegen en bewuster eten was de boodschap. Pas echt actief werd de dag bij het karten en prison island, waarbij de deelnemers onder tijdsdruk moesten ontsnappen uit een ruimte door het oplossen van mentale en fysieke puzzels. Een unieke beleving, waarbij het echt op teamwork aankomt! Na deze activiteiten werden de winnende teams gehuldigd en volgde een interview met de directie. Peter Vroom, Cajo Vroom en Theo van Putten gaven antwoord op vragen die leven binnen het bedrijf. De dag werd afgesloten met het prosecco-moment waarbij geproost werd op het nieuwe jaar.