Meten is weten - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
28 september 2017

Meten is weten

Iedere dag tillen we de kwaliteit naar een hoger niveau! Recent hebben we Randolf Kruithof aangetrokken, een expert in de funderingstechnische omgeving.
Default img 1486a

“Je kunt de kwaliteit garanderen als je de monitoring goed op orde hebt. Ik verzamel en orden de gegevens, die versnipperd zijn geraakt. Als je deze data goed stroomlijnt en kadert, kun je veel leren en verbeteren aan het proces. Complexe puzzeltjes zijn aan mij wel besteed! In een voortraject kan ik ook iets betekenen door de risico’s alvast in te schatten,” vertelt Randolf. “Ik ga graag uit van de normeringen, door te kijken of een werk daar aan voldoet.” 

Op orde

Dagelijks worden de paalregistraties vanuit de computers van de funderingsmachines naar kantoor verstuurd. “Binnenkort wil ik bij de machinisten meekijken, hoe ze de machines bedienen en omgaan met deze gegevens. Draagkracht, boordiepte en vulgraad: alle cijfers worden uiteindelijk vertaald in een product. En we moeten achteraf kunnen aantonen dat we alles op orde hebben.” Randolf zal op speciale projecten ook trillings- en geluidsmetingen uitvoeren en analyseren.

Metingen

Randolf Kruithof heeft een adviserende rol met betrekking tot funderingstechnieken in een specifieke omgeving, waarbij aandacht is voor onder andere geluid, trillingen en vervuilde grond. Vereist uw project extra aandacht op het gebied van trillings- en geluidsmetingen? Of wilt u antwoorden op lastige vraagstukken omtrent draagkrachtcontroles? Neem dan contact met ons op!