Partner in woningconcept NewBouw - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
19 juni 2014

Partner in woningconcept NewBouw

Woningbouw kan vanaf nu anders. P. Meijer heeft het woningbouwconcept NewBouw gelanceerd. Vroom is als partner aangeschoven om de complete fundatie te optimaliseren, te leveren en aan te brengen.
Default 1403609 654756901242049 861862440 o

Met deze manier van bouwen zorgt P. Meijer voor veel keuzevrijheid, want op de website van NewBouw kunnen klanten zelf hun woning samenstellen. Deze keuzevrijheid brengt overigens zelden extra kosten met zich mee. Dat maakt dit concept bijzonder.


Het eerste project in uitvoering

In de rustige en sfeervolle Beverwijkse buurt Oosterwijk ligt de Merwedestraat. In deze straat, goed ontsloten door de verbindingsweg tussen Broekpolder en Beverwijk (op de plek waar voorheen een Citro├źngarage was gevestigd) bevindt zich de locatie waar binnenkort 12 moderne eengezinswoningen verrijzen.

Veel zeggenschap
De woningen worden gebouwd door NewBouw, in opdracht van woningcorporatie WOONopMAAT. We doen dit volgens Collectief Particulier Zeggenschap (CPZ), wat betekent dat je veel zeggenschap krijgt over het eindresultaat. 

Werkzaamheden van Vroom
Tijdens het ontwerp wordt meegedacht over de optimale uitvoering van de fundering. Vroom verzorgt de maatvoering, het boren van de betonmortelschroefpalen, het leveren en monteren van de prefab fundering en de bergingsvloeren. Ook de begane grondvloer wordt gemonteerd.

Meer informatie
Website: http://www.newbouw.nl
Facebook: https://www.facebook.com/Pmeijerbv
Twitter: https://twitter.com/newbouw