Vroom partner Jongen PlusWonen - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
13 januari 2016

Vroom partner Jongen PlusWonen

Na een uitgebreide beoordelingsfase is Vroom Funderingstechnieken geselecteerd als vaste ketenpartner van het concept PlusWonen van Bouwbedrijven Jongen. Jaarlijks worden circa 700 woningen met het concept PlusWonen gerealiseerd.
Default img6133
Bron: www.bouwbedrijvenjongen.nl

Vandaag was, in het Van der Valk in Urmond, de KickOff voor de Concretiseringsfase. Hier zijn de partners meegenomen in wat zij de komende maanden kunnen verwachten en werd het moment feestelijk benut om de ketensamenwerking te vieren.

PlusWonen

PlusWonen staat voor bouwen met eindeloze mogelijkheden. Dat heeft alles te maken met de grote flexibiliteit van dit concept dat continu doorontwikkeld wordt. PlusWonen beantwoordt de groeiende behoefte aan nog meer flexibiliteit en keuzemogelijkheden, zowel voor grondgebonden woningen als appartementen. Ook als het budget krap is, biedt PlusWonen een betaalbare maatwerkoplossing. Daarmee zeggen ze eigenlijk: duurzaam bouwen is heel goed mogelijk en duurzaam hoeft niet duur te zijn.

PlusWonen is een concept van VolkerWessels. Zo kunnen de verschillende aannemersbedrijven als werkmaatschappij van VolkerWessels de woningen volgens het PlusWonen-concept aanbieden met de maatwerkservice van een kleine organisatie. Tegelijk profiteren zij van de expertise van het grote concern en de ervaring van collega's. 

Standaard presteren woningen volgens het PlusWonen-concept 10% beter dan de wettelijk voorgeschreven EPC-norm. Maar een EPC van 0 is ook heel goed mogelijk binnen PlusWonen. Ook wat dat betreft is PlusWonen dus een slim bouwconcept. Voor Bouwbedrijven Jongen gaat duurzaamheid vanzelfsprekend verder dan de EPC-norm.

Waarom kiezen voor PlusWonen?

  • beheersbaar proces
  • hoge bouwsnelheid
  • passend voor iedere ontwikkelvraag
  • lage bouwprijs, slimme prijsopbouw
  • aanpasbaar aan de duurzaamheidsambities
  • EPC 10% beter dan de norm, minimaal 0,54 tot energieneutraal of passiefhuis
  • flexibel in typologie, plattegrond en uitstraling
  • 30% minder afval dan een traditioneel woningbouwproject
Medium paul bochem a
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Paul Bochem, bel +31(0)299 409 541 of stuur ons een e-mail.