High Tech in draagkracht - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
15 oktober 2013

High Tech in draagkracht

Dit jaar houdt Vroom een wedstrijd onder de bezoekers van de Betondag. Kom naar de Vroom stand 21. Raad het aantal grindkorrels in een betonkubus in onze stand en ding mee naar de Vroom iPod.

Wint u de Vroom iPod?

Klik hier om uw oplossing in te zenden.

Betondag 2013: thema High Tech Beton

De Betondag, 21 november a.s. van 8.30 - 19.00 uur, De Doelen te Rotterdam. Het is een dag om kennis en ervaring op te doen. Het thema waarop Vroom ondermeer de aandacht vestigt is High Tech Draagkracht. Gefocust wordt ook op de Vroom Meetdienst die diverse opties in het maatvoeren als aanvullende dienst kan aanbieden en uitvoeren. 

Projectplaces

Nieuw op de Betondag 2013 is het fenomeen Projectplaces: projecten worden gepresenteerd als een gezamenlijke activiteit van opdrachtgever, bouwer, toeleverancier en adviseur. Informatie wordt gegeven over Hoe er is samengewerkt; Wat er goed ging; Wat de leermomenten waren en Welke technische innovatie er heeft plaatsgevonden.
Het kan ook een project zijn dat nog moet starten en dan wordt belicht hoe dit wordt aangepakt.

Vindingrijk

De bouw is nog steeds één van Nederlands meest vindingrijke branches. De vele exposanten en het lezingenprogramma vormen als altijd een inspiratiebron. Het relatiedeel op de Betondag blijft belangrijk: je kunt op 1 dag meer mensen spreken dan wanneer je 3 maanden door Nederland reist.
De Betondag geeft young professionals een podium, er zijn constructieve pareltjes uit de utiliteitsbouw en er is een speciaal event opgezet rond het thema “Beton en flexibiliteit”.
De Betondag 2013 levert zo een belangrijke bijdrage aan het op peil houden van uw kennis en netwerk.

Surf voor meer info over de Betondag en het lezingenprogramma naar de website van de Betonvereniging.