VW Caddy's voor VFT Carlease - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
17 juli 2013

VW Caddy's voor VFT Carlease

Heron Auto leverde in samenwerking met SternPartners zeven rode Volkswagen Caddy’s aan de (lease)coöperatie VFT Carlease van Vroom Funderingstechnieken BV.

Op de foto v.l.n.r.: Jeroen van Schaik (SternPartners), Jerry Mast (Vroom Funderingstechnieken), Jac Mooij en Guido Derksen (Heron Auto).

Jerry Mast van Vroom Funderingstechnieken: “Ons wagenpark is ons visitekaartje! Heron Auto kwam met de beste adviezen, financieel het meest aantrekkelijk aanbod gekoppeld aan de laagste onderhoudskosten.”
Samen met SternPartners verzorgt VFT Carlease de administratieve en actieve handelingen inzake het Vroom wagenpark en over deze nieuwe aanpak is Jerry Mast zeer te spreken.

Jac Mooij, verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens bij Heron Auto, voegt hier aan toe: “Met deze gloednieuwe en zuinige Volkswagen Caddy’s rijden de medewerkers van Vroom Funderingstechnieken, met behoud van het nodige rijcomfort, nog schoner en efficiënter van het ene project naar het andere. We wensen hen heel veel plezierige kilometers toe”.

Vroom Funderingstechnieken

Vroom Funderingstechnieken is één van de toonaangevende ondernemingen op funderingsgebied in Nederland. Het in 1962 opgerichte en landelijk opererend familiebedrijf heeft haar hoofdvestiging in het Noord-Hollandse Oosthuizen en een nevenvestiging in Wijchen. Ook internationaal maakt Vroom Funderingstechnieken naam en realiseerde reeds projecten in o.a. België, Duitsland, Polen en Marokko.

Heron Auto

Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Heron Auto bedrijven nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit. Bijvoorbeeld voordelig vervangend vervoer, financieringen, leasing en schadeherstel. Heron Auto heeft zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit voor Noord-Holland. Kernfactoren voor het succes zijn: een zeer breed pakket aan diensten en het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen. In haar dienstverlening hecht Heron Auto grote waarde aan het persoonlijk contact met haar relaties.

SternPartners

Voor bedrijven met grotere wagenparken richt SternPartners een geheel eigen leasemaatschappij op voor de klant, waarbij het bedrijf zelf aan het stuur zit maar het wagenparkbeheer laat verzorgen door een professional. Zo profiteert Vroom Funderingstechnieken met VFT Carlease van leasing tegen kostprijs en bovendien heeft zij meer zeggenschap dan bij een normale (externe) leasemaatschappij. Dat biedt meer transparantie en Vroom geniet daarbij van een optimale flexibiliteit. Het resultaat is een gezamenlijk belang op gebied van mobiliteit in plaats van winstoogmerk op het wagenpark. SternPartners biedt bedrijven hiermee de meest unieke en lucratieve leasevorm van Nederland.