Appartementen Noord4Us - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
10 maart 2015

Appartementen Noord4Us

In het Amsterdamse Buiksloterham wordt een blok met kavels ontwikkeld. De kavels hebben elk hun eigen opdrachtgever en constructeur. Vroom heeft de eerste kavels geheid voor De Geus en in week 18 zullen we ook kavels voor Vink Bouw uitvoeren. Voor alle kavels worden vibro-palen en VGS-palen met groutinjectie aangebracht.
Default noord4us

NOORD4US ligt op Kavel 21D in het gebied Buiksloterham. Het kavel ligt aan de Ridderspoorweg en de Papaverweg en is opgesplitst voor zes CPO projecten. Sociaal, duurzaam wonen en besparen. Dat doe je met elkaar bij NOORD4US. Een uniek Sharing Economy concept in Amsterdam Noord aan het IJ.

Je eigen droomwoning ontwerpen

Bij NOORD4US ontwerp je jouw eigen droomwoning. De drie meter hoge plafonds, veel daglicht en grote balkons zijn een gegeven. Verder is de gehele indeling flexibel. Door een zogenoemde ‘versleepvloer’ en wanden die niet dragend zijn, bepaal je zelf waar de keuken is, hoe groot de badkamer wordt en hoeveel kamers het appartement heeft. Om je een paar suggesties te kunnen doen, hebben we verschillende typen appartementen ontwikkeld, maar daarbinnen en daartussen is alles mogelijk.

Medium spr website 165 185 6 5 19 b
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.