Welkom nieuwe collega's - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
17 oktober 2019

Welkom nieuwe collega's

Nederland telt meer dan veertigduizend mannelijke statushouders van 30 jaar en ouder. Zij hebben geen recht meer op studiefinanciering en kunnen geen gesubsidieerde opleiding volgen. Dit maakt het lastig om een baan te vinden. De hoogste tijd om de statushouders een kans te bieden voor een toekomst in de funderingsbranche!
Default img 0765  003

Op woensdag 16 oktober werd er een kick off gehouden door Eveline Wagenaar (directeur Stichting de Nieuwe Buren). Eveline is ruim twee jaar bezig om dit project van de grond te tillen en met succes! Inmiddels zijn er namelijk vijf statushouders gestart met een praktijkopleidingstraject bij Trainingscentrum Crescendo in Hoorn. Als de opleiding succesvol is afgerond en het VCA-certificaat is behaald, dan komen de statushouders te werken bij funderingsbedrijven Vroom Funderingstechnieken, Gebr. van 't Hek en Funderingstechnieken De Coogh.

Groot netwerk

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) hebben wij als bedrijf ook een verantwoordelijkheid om actief te zijn op sociaal-maatschappelijk gebied. Samen met Stichting de Nieuwe Buren en Trainingscentrum Crescendo zijn wij blij dat we hierin een actieve rol kunnen spelen. Wij hopen dat zich in de toekomst meer funderingsbedrijven aanmelden voor dit traject, zodat we gezamenlijk een mooie fundering kunnen bieden voor de statushouders.

Medium mast 86 115
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Jerry Mast, bel +31(0)653801548 of stuur ons een e-mail.