LEAN van begin tot eind - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
18 november 2014

LEAN van begin tot eind

Het werken volgens de LEAN methodiek is ons niet vreemd. Uitzonderlijk is dat we bij het project bedrijfshal Sun Test Systems in Weesp tijdens de voorbereiding en de engineering gebruik maakten van deze methodiek.
Default dsc00206

In het voortraject zijn een aantal partijen geselecteerd om het ontwerp om te zetten naar werktekeningen. Hierbij zijn zaken als bijvoorbeeld detailleringen, uitstraling en kwaliteit geoptimaliseerd en voor alle partijen uitvoerbaar uitgewerkt.

LEAN planning

In de LEAN planningssessie hebben wij samen met de overige partners de voorbereidings- en uitvoeringsplanning samengesteld. De aandacht ging uit naar werkbaarheid, optimalisatie en de opleverdatum. Zo min mogelijk partijen, die een zo uitgebreid mogelijk pakket leveren.

LEAN engineering

De engineeringsessie zorgt ervoor dat alle partijen in een dagdeel alle benodigde informatie en stukken van elkaar krijgen om de engineering uit te kunnen voeren. Aan het einde van de sessie zijn alle vragen beantwoord, zodat alle bewerkingen tegelijkertijd kunnen starten en dit tot een verkorte engineeringsduur leidt.

Medium spr website 165 185 6 5 19
Kunnen we u helpen bij uw project?

Neem contact op met Sandro Pronk, bel +31(0)299 409 507 of stuur ons een e-mail.