Droom die uitkomt - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
27 augustus 2019

Droom die uitkomt

Onze funderingsmachine, Junttan PMx25, vervaardigt momenteel prefab palen in Vianen op een project van BAM Wonen. Normaliter wordt deze funderingsmachine bestuurd door onze machinist Albert. Afgelopen vrijdag nam Berna, een vrouwelijke machinist, het even van hem over!​
Default bloemen2

Op een dag verlaten we allemaal het leven, maar voor sommige mensen komt deze dag (veel) te vroeg. Het slaan van een paal in een zwarte/rode funderingsmachine was een grote wens van Berna. Wij wilden graag meewerken om deze bijzondere wens in vervulling te laten gaan. Berna werd op de bouwplaats in Vianen ontvangen door Sanne van Zoeren (Marketing en Communicatiemedewerker) en de funderingsploeg. Vervolgens kreeg ze de veiligheidsinstructies en haar PBM. Daarna was het tijd om in de machinistenstoel plaats te nemen. Onder begeleiding van onze machinist Albert heide Berna de paal goed de grond in. "Het is zwaar heiwerk op dit project, maar het is Berna gelukt om de paal goed weg te heien," aldus Albert.

Intens en bijzonder

Sanne: "Berna weet veel over ons bedrijf, de funderingsmachines en over de verschillende hei- en boorsystemen. Het was een intense en bijzondere beleving voor haar omdat ze al enige tijd naar dit moment uitkeek. Wij zijn dankbaar dat wij Berna’s wens hebben mogen realiseren. Daarnaast willen wij Philadelphia Zorg te Utrecht bedanken voor de begeleiding."