Sponsoring Reade - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
24 mei 2019

Sponsoring Reade

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) sponsort Vroom diverse initiatieven en goede doelen. Wij zijn van mening dat je als bedrijf ook een verantwoordelijkheid en betrokkenheid dient te tonen op sociaal-maatschappelijk gebied.
Default sam 9973
SANNE VAN ZOEREN (MARKETING- EN COMMUNICATIEMEDEWERKER BIJ VROOM FUNDERINGSTECHNIEKEN, 3E VAN LINKS) OVERHANDIGT DE OEFENPROTHESE AAN SABINE VAN STEENBERGEN (FYSIOTHERAPEUT EN COÖRDINATOR, RECHTS OP DE FOTO). ELS ALBERS (FYSIOTHERAPEUT, LINKS OP DE FOTO) EN JEROEN GROOT (REVALIDATIE ARTS).

Wij zijn tijdens een revalidatieproces van een medewerker in aanraking gekomen met Reade (locatie Overtoom) in Amsterdam. Dit is hét centrum voor revalidatiegeneeskunde en reumatologie. Tezamen met de Reade Foundation hebben wij onderzocht welke projecten wij eventueel kunnen steunen. Daaruit voortgekomen heeft Vroom een oefenprothese (blaasprothese) gedoneerd aan Reade, geeft Sanne van Zoeren aan.

Goed hulpmiddel

Revalidatie-arts Jeroen Groot: "De 'opblaaszak' is de oefenprothese die geschikt is voor stompen van diverse groottes en die zonder grote aanpassingen voor alle revalidanten te gebruiken is. De volgende fase is het aanmeten van een op maat gemaakte eigen prothesebeen via de instrumentmaker, maar omdat dit enkele weken tijd vergt, kunnen de revalidanten toch tussentijds blijven oefenen dankzij de oefenprothese. Jaarlijks kunnen ruim 35 revalidanten gebruikmaken van de oefenprothese. Namens de Reade en de Reade Foundation danken wij Vroom Funderingstechnieken voor deze waardevolle donatie."