Mentaal en fysiek fitte medewerkers - Vroom Funderingstechnieken
Img 07
7 maart 2019

Mentaal en fysiek fitte medewerkers

Medewerker die fit, gezond en energiek zijn, zijn onze kracht! Daarom kiezen wij ervoor om daarin te investeren. Tijdens onze scholingsdagen aan het begin van het jaar is de eerste stap gezet: we gaan onze medewerkers begeleiden in levensstijl en het behalen van persoonlijke doelen. Dit gaan we doen met het programma (R)evolution van Zeger Personal Training.
Default img 1485

Tijdens verschillende clinics behandelen we belangrijke onderwerpen, zoals het verruilen van een slechte gewoonte voor een goede, het verminderen van financiële stress of bijvoorbeeld slaapproblemen. We pakken onderwerpen aan die het leven prettiger maken. Als team willen we ervoor zorgen dat alle zintuigen op scherp komen te staan: alleen dan neem je het beste informatie in je op. We stellen vervolgens uitdagende doelen, waar we als team heen trainen. Bijvoorbeeld deelname aan een hardloopevenement.

Veel lol

Naast deze punten gaan we vooral veel lol met elkaar beleven, want positieve energie werkt het allerbeste! De deelnemers krijgen ter ondersteuning een online app, waar ze maandelijkse trainingsschema’s, workouts, gericht op rugklachten, lekkere en verantwoorde recepten en motivatievideo’s in ontvangen.