Klanttevredenheid 2023

Dank aan onze klanten voor hun waardevolle feedback en bijdrage aan onze groei in 2023.
Klanttevredenheid 2023 Vroom BV image
Klanttevredenheid 2023 Vroom BV image
Klanttevredenheid 2023 Vroom BV image

Bij Vroom Funderingstechnieken vieren we een mijlpaal in klanttevredenheid! Uit onze wekelijkse tevredenheidsenquĂȘtes, die wij sturen aan klanten na afronding van hun projecten, blijkt een indrukwekkende score: maar liefst 91% van u heeft in 2023 aangegeven tevreden te zijn over onze prestaties. Daarnaast heeft 6% van u een neutrale mening gedeeld, en 3% heeft ons waardevolle feedback gegeven over mogelijke verbeterpunten.

Wij willen al onze klanten bedanken voor het vertrouwen en de vruchtbare samenwerking. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de respondenten die de tijd en moeite hebben genomen om onze enquĂȘtes in te vullen. Uw meningen en suggesties zijn de drijvende kracht achter onze continue verbetering en innovatie.

Op naar een nog succesvoller 2024

Elke reactie, elke toelichting en elk verbeterpunt wordt zorgvuldig geanalyseerd en intern besproken. Deze feedback is essentieel voor ons om onze dienstverlening en werkzaamheden verder te optimaliseren. Bij Vroom Funderingstechnieken streven we ernaar niet alleen aan uw verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.
Dankzij uw waardevolle input hebben we onze processen kunnen verfijnen en blijven we ons inzetten voor uitmuntendheid in alles wat we doen. Samen bouwen we aan een fundament voor toekomstig succes!

Hartelijk dank voor uw voortdurende steun en vertrouwen in ons team. Op naar een nog succesvoller 2024.

Vraag een offerte aan