Kerst en Oud&Nieuw

Vroom Funderingstechnieken viert de feestdagen en zet in op ontwikkeling met scholingsdagen.
Kerst 2023 Vroom BV image
Kerst 2023 Vroom BV image

Vroom Funderingstechnieken zal deze feestdagen gesloten zijn van 25 december 2023 tot en met 10 januari 2024 om de feestdagen te vieren. Deze periode van rust en herstel is een belangrijk moment voor het team om samen met familie en vrienden te genieten van de feestdagen.

Naast de feestvieringen zet Vroom zich in voor continue ontwikkeling en groei. Op maandag 8 en dinsdag 9 januari 2024 organiseert het bedrijf de jaarlijkse collectieve scholingsdagen. Deze dagen zijn essentieel voor het bevorderen van kennis en vaardigheden binnen het team. De onderwerpen variƫren van veiligheid en digitale vaardigheden tot social media, certificeringen en artificial intelligence. Deze interactieve sessies bieden een platform voor teamleden om inzichten en ervaringen uit te wisselen. Bovendien worden er sportieve activiteiten georganiseerd om de teamgeest te bevorderen en een gezonde levensstijl te stimuleren.

Beperkte bereikbaarheid

Tijdens deze periode zal Vroom beperkt telefonisch bereikbaar zijn. De normale bedrijfsvoering hervat op woensdag 10 januari 2024, waarbij het team klaarstaat om met frisse energie en een goed gevulde orderportefeuille het nieuwe jaar in te gaan.

Vroom Funderingstechnieken wenst iedereen een vrolijk kerstfeest en een voorspoedige start van 2024. "Vroom zijn we samen!", aldus de directie van Vroom Funderingstechnieken.

Vraag een offerte aan