Magazine Funderingsbranche

De afgelopen maanden is door Goo Media hard gewerkt aan de totstandkoming van het magazine Insights over de funderingsbranche. Hierin ook veel aandacht voor Vroom Funderingstechnieken, met onder andere een interview met Peter Vroom, veel foto’s van Vroom projecten, Vroom materieel en diverse adverteerders die Vroom feliciteren met het 60-jarig bestaan.
Magazine Funderingsbranche Vroom BV image
Magazine Funderingsbranche Vroom BV image
Magazine Funderingsbranche Vroom BV image

Gekte in de markt, schaarste aan grondstoffen met voortdurend verder oplopende prijzen tot gevolg en voortdurende vraag naar deskundige vaklieden. De gehele bouwkolom, waarvan de funderingsbranche deel uitmaakt, zucht onder de huidige omstandigheden.

“Onze grootste zorg op dit moment is hoe we de hoge grondstofprijzen kunnen doorberekenen, zonder onszelf uit de markt te prijzen”, vertelt Jaap Estié, directeur van de Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken (NVAF) in deze uitgave. Ook de toenemende schaarste is een bron van zorg. Betonproducenten bijvoorbeeld zien de beschikbaarheid van staal afnemen: en zonder staal geen wapening voor beton.

Spannende jaren

Een extra uitdaging die aan het lijstje kan worden toegevoegd is de voortgaande aanscherping van de regelgeving door de overheid, stelt algemeen directeur Peter Vroom van Vroom Funderingstechnieken in dit magazine. Hij voorziet een paar spannende jaren, mede gezien de plannen voor het verder terugdringen van de overlast voor de omgeving bij bouwprojecten en regels om veiligheid verder aan te scherpen.

Al deze ontwikkelingen waren aanleiding voor het redactieteam van Insights om onze branche uitgebreid te belichten. Een informatieve uitgave, die inzicht geeft in een snel veranderende markt.

Het resultaat kunt u hier online lezen.

Check onze vacatures hier