60 jaar Vroom: 2015 - 2022

Dit jaar bestaat Vroom 60 jaar. Wij zullen hier regelmatig onze rijke geschiedenis laten zien aan de hand van beeldmateriaal uit die tijd en de duiding van onze geschiedenis in feiten, cijfers en anekdotes.
60 jaar Vroom 2015 - 2022 Vroom BV image
60 jaar Vroom 2015 - 2022 Vroom BV image
60 jaar Vroom 2015 - 2022 Vroom BV image
60 jaar Vroom 2015 - 2022 Vroom BV image

De geschiedenis van de familie Vroom is diepgeworteld in het Zeevangsdorp Middelie en gaat meer dan honderd jaar terug. De start van Vroom Funderingstechnieken was een logisch vervolg op het veebedrijf van opa Cornelis Vroom die zich aan het eind van de jaren ’50 bezighield met agrarisch loonwerk. Sinds 1962 schrijven de gebroeders Vroom, en thans hun opvolgers, geschiedenis op het gebied van funderingstechnieken.

Dit jaar vieren wij ons 60-jarig jubileum. Dit alles hadden we niet kunnen bereiken zonder de inzet van onze mensen en onze relaties. Een feestelijke mijlpaal die we dit weekend in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord uitgebreid gaan vieren!

Vroom zijn we samen!

Werving van personeel = team effort
Elke schakel heeft elkaar nodig, dus daarom promoten we het collectieve gevoel op onder andere onze social media kanalen en tijdens banenmarkten.

Vroom zijn we samen!
Verbondenheid en betrokkenheid zijn voor ons heel belangrijk. De manier van werken, de sfeer, de mentaliteit. Bij Vroom heb je veel vrijheid en als jij goed bent voor het bedrijf, dan is het bedrijf goed voor jou. Het is ook mooi om te zien dat we in het hele bedrijf met elkaar meeleven, ook bij ingrijpende gebeurtenissen. 

Personeelsvereniging RAMIN
De personeelsvereniging werd op 28 november 1971 opgericht door Wim Schoenmaker, Jaap Laan, Dirk de Boer en Wim Schouten. Het doel bij de oprichting is ook nu nog steeds het doel. De personeelsvereniging richt zich op activiteiten buiten werktijd om het sociale contact tussen de werknemers onderling te vergroten.

Vroom familie BBQ’s 
Al jaren een succes: de Vroom familie BBQ op onze werven in Zuidoostbeemster en Wijchen. 
Altijd gezellig en druk bezocht door werknemers, partners en kinderen. 

Check onze vacatures hier