Dit vinden onze klanten

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is dit jaar in maar liefst 88% van de gevallen positief beantwoord, 11% antwoordde neutraal en 1% gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn.

In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening. Hieronder een aantal quotes van onze klanten.

Quotes

Frans van Lier, Jobo de Bouwers
"Verloop gehele traject is vanaf aanvraag tot werk gereed vlot verlopen! Prijsvorming: duidelijk en afspraak is afspraak; begeleiding uitvoering: duidelijk, goed en prettig."

Jozua van der Ploeg, Tervoort Egmond
"Communicatie verliep prima."

Nic Melsen, H4A Windenergie
"Goede prestatie geleverd, planning gehaald en een leuk team met Edwin als machinist. Kleine opmerking, aanleveren van kwaliteitsdocumenten kan wat sneller."

John Schuurmans, Willy Naessens
"Vroom heeft een prima prestatie geleverd op project WDP- De Jong Verpakking van Willy Naessens."

A. van Emmerik, CPO Balledonk
"Afspraak goed nagekomen, goede planning."

Arjan Louwerse, H4A Windenergie
"Heiwerk was uitdagend door de verschillende grondlagen. Maar het is gelukt! Ik kan even geen verbeterpunten bedenken. Anders had ik dat trouwens al lang gezegd. Met de mannen van Vroom is rechtstreekse communicatie altijd perfect mogelijk."

Wim Prins, Ballast Nedam West B.V.
"Alles volgens afspraak verlopen."

Wilfried Pronk, PHB Deventer
"Contacten verlopen prima. Ook uitvoering goed. We kregen de indruk dat de uitvoerder erg druk was. Ondanks dat waren en zijn de contacten PRIMA!"

Toine Leijten, Cugla B.V.
"Werkzaamheden zijn in goed overleg volgens de afgesproken planning uitgevoerd. Complimenten voor Dick Reinders, maar ook voor de flexibele heiers!!"

R. Hartog, Bouwbedrijf van der Gragt
"Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Eerst was er vertraging vanwege de vorst en later kwamen jullie een week eerder dan voor de vorst stond gepland." 

Arjan Graaf, GMB Civiel
"Tevreden over resultaat en werkwijze. Vakmensen op het werk gehad. Jammer dat de startdatum flink naar achter is gegaan. Helaas is de beoogde startdatum niet gehaald. Daarnaast zijn een aantal (rand)zaken beter en sneller verlopen dan bedacht."

R. van der Stege, Bouwbedrijf van der Gragt
"Goede samenwerking."

P. Faasse, Vorm 6D Wonen B.V.
"Er wordt een goede kwaliteit geleverd en een fijne communicatie met de projectleider en uitvoerend personeel. Soms is het wel lastig om pas last minute te horen wanneer er gestart wordt met het heien."

Louis Vooges, Aquavia
"Prima uitgevoerd en te woord gestaan door de projectleiding."

E. Groeneveld, Dura Vermeer
"Het resultaat was helemaal conform afspraak."

H. Boeve, Schutte
"Duidelijke communicatie met de uitvoerder en de machinist."

Dirk Zoest, J.P. van Eesteren
"Voortraject verloopt prima, vanaf de verkenning kunnen wederzijdse belangen wel eens te sterk worden nagestreefd. Waarbij tegen de rand van irritatie op wordt gewerkt. Maar waarschijnlijk is dit wederzijds. Als verbeterpunt noem ik een duidelijker verwachtingspatroon schetsen in het begin. Uiteraard kunnen we niet in de grond kijken, maar een risicoanalyse van uitgevoerde werken met hetzelfde systeem of in de nabijheid van het project, kan hierbij helpen."

Mike Orij, Newbouw
"Tevreden, alles is volgens afspraken gegaan."

Richard Koopman, Burgy Bouwbedrijf Leiden
"Tevreden, allemaal prima gegaan."

Koen van der Maat, Bouwbedrijf van der Gragt
"Op de coronaperikelen na (corona in jullie ploeg, waardoor 5 dagen stilstand) is alles naar behoren gelopen."

Cees Visser, Visser Timmer- en Onderhoudswerken
"Goed werk. Weinig woorden en gewoon alles volgens planning maken."

Jesper Plat, Vastbouw B.V.
"Uitgevoerde werk is naar behoren uitgevoerd, echter een week te laat."

Vraag een offerte aan