Dit vinden onze klanten

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen we met een wekelijkse enquête die wordt gestuurd aan alle klanten waarvan het werk is opgeleverd. De vraag “Bent u tevreden over de prestaties van ons bedrijf?” is in de afgelopen drie maanden in 87% van de gevallen positief beantwoord, 13% antwoordde neutraal en niemand gaf aan niet (geheel) tevreden te zijn. Een score waar we trots op zijn!

In de enquête wordt ook gevraagd naar een toelichting op het gegeven antwoord en of de respondent kan aangeven wat verbeterpunten zijn. Alle antwoorden worden geanalyseerd, intern besproken en meegenomen in de verdere optimalisatie van onze dienstverlening. Hieronder een aantal quotes van onze klanten.

Quotes

Toine Leijten, Cugla B.V.
"Werkzaamheden zijn in goed overleg volgens de afgesproken planning uitgevoerd. Complimenten voor Dick Reinders, maar ook voor de flexibele heiers!!"

Wilfried Pronk, PHB Deventer
"Contacten verlopen prima. Ook uitvoering goed. We kregen de indruk dat de uitvoerder erg druk was. Ondanks dat, waren en zijn de contacten PRIMA!"

R. Hartog, Bouwbedrijf van der Gragt
"Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Eerst was er vertraging vanwege de vorst en later kwamen jullie een week eerder dan voor de vorst stond gepland." 

Arjan Graaf, GMB Civiel
"Tevreden over resultaat en werkwijze. Vakmensen op het werk gehad. Jammer dat de startdatum flink naar achter is gegaan. Helaas is de beoogde startdatum niet gehaald. Daarnaast zijn een aantal (rand)zaken beter en sneller verlopen dan bedacht."

R. van der Stege, Bouwbedrijf van der Gragt
"Goede samenwerking."

P. Faasse, Vorm 6D Wonen B.V.
"Er wordt een goede kwaliteit geleverd en een fijne communicatie met de projectleider en uitvoerend personeel. Soms is het wel lastig om pas last minute te horen wanneer er gestart wordt met het heien."

Louis Vooges, Aquavia
"Prima uitgevoerd en te woord gestaan door de projectleiding."

E. Groeneveld, Dura Vermeer
"Het resultaat was helemaal conform afspraak."