Heihamers Junttan

Heihamers Junttan

De Junttan Hydraulische Heiblokken van Vroom Funderingstechnieken bieden een veelzijdige oplossing voor verschillende soorten heiprojecten. Deze heiblokken hebben een instelbare valhoogte, waardoor ze aanpasbaar zijn aan specifieke vereisten en optimale heiprestaties bieden.

Heihamers Junttan Vroom BV image
Heihamers Junttan Vroom BV image
Heihamers Junttan Vroom BV image
Heihamers Junttan Vroom BV image

Met de Junttan heihamers kunnen diverse typen palen worden geheid, waaronder betonnen palen, houten palen en stalen buizen. Het ontwerp van het hamerframe en de drive cap zorgt voor minimale geluids- en trillingsniveaus tijdens het heiproces. Alle slagenergie wordt efficiƫnt geconcentreerd in het midden van de paal, waardoor maximale impact en effectiviteit worden bereikt.

De Junttan heihamers zijn compatibel met zowel heistellingen als hydraulische powerpacks, waardoor ze flexibel kunnen worden ingezet op verschillende projectlocaties. Ze kunnen worden aangesloten op hydraulische systemen van diverse soorten makelaars of vrijhangend, waardoor ze aanpasbaar zijn aan verschillende configuraties en projectbehoeften.

Bij Vroom Funderingstechnieken begrijpen we dat elk project uniek is en specifieke eisen kan hebben. Daarom bieden we de mogelijkheid om gedetailleerde informatie op te vragen over onze Junttan Hydraulische Heiblokken. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de technische specificaties, beschikbaarheid en toepassingsmogelijkheden van onze heihamers.

Met de Junttan Hydraulische Heiblokken van Vroom Funderingstechnieken kunt u rekenen op betrouwbare en efficiĆ«nte heiprestaties, met aandacht voor geluids- en trillingsbeperking en het milieu. 

Vraag een offerte aan