Over Vroom

Wim Prins, Senior Inkoper bij Ballast Nedam West

Ballast Nedam West en Vroom zijn partijen die graag en al enige tijd samen werken. Ballast Nedam maakt gebruik van alle soorten paalsystemen. Zeker de laatste tijd wordt er gebruik gemaakt van totaalpakketten voor de grondgebonden woningbouw: heiwerk inclusief prefab funderingselementen en maatvoering. We vragen Wim naar z'n ervaringen met Vroom.

Het prettige aan Vroom vind ik dat ze denken in oplossingen en optimalisaties

Oriëntatie en voorbereidingsfase

"Bij het ontvangen van de offerte is het voor mij duidelijk wat Vroom offreert. Er wordt per onderdeel omschreven wat er precies wordt aangeboden met daarbij de hoeveelheden, aantallen en deelsomma's, hierdoor kan ik controleren of de prijzen marktconform zijn" geeft Wim aan.

"Enige tijd geleden is Vroom gestart op een project waarbij prefab heipalen vervaardigd werden. Tijdens de heiwerkzaamheden werd er geconstateerd dat er teveel trillingen ontstonden en waren we genoodzaakt om over te stappen naar een boorsysteem. Uiteindelijk zijn er betonmortelschroefpalen vervaardigd. En dat vind ik prettig aan Vroom: zij denken mee in oplossingen en hebben een groot aanbod in verschillende paalsystemen" geeft Wim aan.

Één contactpersoon

“Ik heb altijd contact met Sandro Pronk (bedrijfsleider bij Vroom Betonbouw) en dat is zéér prettig want ik houd van korte lijnen." In deze hectische tijd kan er zich een situatie voordoen die niet gewenst is en dan wordt dit direct uitgesproken want we moeten het werk samen maken” zegt Wim.

Uitvoering

Als er zich een probleem voordoet tijdens de uitvoering dan is Wim daar duidelijk in: “ Vroom heeft het werk aangenomen en zij moeten dit oplossen en dit gebeurd ten alle tijden." Sandro vult aan "dit is waar wij voor staan: als wij een fout hebben gemaakt en deze is volledig aanwijsbaar dan zijn wij altijd oplossingsgericht, wij verkopen immers een totaalpakket en willen onze klanten volledig ontzorgen."

Aanrader?

Wim raad Vroom Betonbouw aan bij andere partijen want ”de samenwerking tussen beide partijen verloopt goed”. Wel is Wim van mening dat je een klik moet hebben op persoonlijk vlak en die klik is er dus dat zit wel goed” zegt Wim lachend. 


“Eén van de voordelen van prefab funderingsbalken is dat er geen verrekening middels een meer- minderwerkoverzicht is. Dit heeft ermee te maken dat het werk al volledig geëngineerd en definitief is voordat de prefab funderingsbalken in productie gaan" geeft Sandro aan.

Vraag een offerte aan