De funderingsdeskundige met daadkracht in draagkracht.

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

Trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Toon producten

In de grond gevormde palen

Voor projecten zijn deze, op locatie geproduceerde palen een ideale oplossing. De palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

Toon producten

Prefab palen

Deze in de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Doordat de palen heiend worden ingebracht komen hierbij zowel geluid als trillingen vrij die invloed kunnen hebben op de omgeving.

Toon producten

Prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen. Omdat wij allround zijn, kunnen wij eventuele economische alternatieven aanbieden om tot een uitgekiend concept te komen. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.

Toon producten
  • Vroom in ZAAQ
  • Officiële opening Palenhuis
  • Participatie Craft Capital in Vroom Funderingstechnieken
  • Fundering 'Het Palenhuis' afgerond
  • Dit vinden onze klanten
  • Meer nieuws lezen
Vroom in ZAAQ
08-10-2021

​In ZAAQ, het ondernemersblad voor de regio’s Purmerend, Beemster, Waterland,...

Lees meer
Officiële opening Palenhuis
29-09-2021

Het Palenhuis in de Amsterdamse Sluisbuurt is officieel een feit!...

Lees meer
Participatie Craft Capital in Vroom Funderingstechnieken
02-09-2021

Middels dit nieuwsbericht informeren wij u over de investering van...

Lees meer
Fundering 'Het Palenhuis' afgerond
27-08-2021

Update: op donderdag 26 augustus is de funderingsplaat op de...

Lees meer
Dit vinden onze klanten
18-06-2021

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen...

Lees meer

Werken bij Vroom

Machinist prefab heipalen (beton)

Heb jij net als wij veel ervaring in de prefab betonpalen en is het besturen van een funderingsmachine jouw passie? Kom dan ons team versterken als Machinist Prefab Heipalen (beton).

Bekijk vacature
Heier / funderingswerker

Wil jij graag meewerken aan de mooiste funderingsprojecten van Nederland? Ben jij iemand die van aanpakken houdt en goed kan werken in klein teamverband? Pak dan deze kans en bouw verder aan je toekomst bij...

Bekijk vacature
Alle vacatures (12)
Waarom zou je bij Vroom moeten werken

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een andere baan. Een grote stap, want welk bedrijf past nu goed bij jou? Ervaar zelf of de funderingsbranche iets voor je is! Met Vroom Experience beleef je hoe een bouwplaats in beweging is, voel je de kracht van de machines en ontmoet je je nieuwe collega’s. Wil je ook de Vroom Experience meemaken, check dan onze vacatures en reageer!

Wat mensen over ons zeggen