De funderingsdeskundige met daadkracht in draagkracht.

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

Trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Toon producten

In de grond gevormde palen

Voor projecten zijn deze, op locatie geproduceerde palen een ideale oplossing. De palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

Toon producten

Prefab palen

Deze in de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Doordat de palen heiend worden ingebracht komen hierbij zowel geluid als trillingen vrij die invloed kunnen hebben op de omgeving.

Toon producten

Prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen. Omdat wij allround zijn, kunnen wij eventuele economische alternatieven aanbieden om tot een uitgekiend concept te komen. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.

Toon producten
  • Eerste paal voor 'Het Palenhuis'
  • Dit vinden onze klanten
  • Vrijheid & Code Rood
  • Het Palenhuis: ode aan de heipaal
  • Nederlands als tweede taal
  • Meer nieuws lezen
Eerste paal voor 'Het Palenhuis'
22-07-2021

Donderdag 22 juli klokslag 11:00 uur was een feestelijk moment:...

Lees meer
Dit vinden onze klanten
18-06-2021

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen...

Lees meer
Vrijheid & Code Rood
27-05-2021

De maand mei staat in Nederland in het teken van...

Lees meer
Het Palenhuis: ode aan de heipaal
21-05-2021

​Vroom Funderingstechnieken, Vroom Betonbouw, Schokindustrie en Kunstenaar Piet van Wijk...

Lees meer
Nederlands als tweede taal
13-04-2021

Op zaterdag 10 april hebben drie medewerkers de Nederlandse taalopleiding...

Lees meer

Werken bij Vroom

Machinist prefab heipalen (beton)

Heb jij net als wij veel ervaring in de prefab betonpalen en is het besturen van een funderingsmachine jouw passie? Kom dan ons team versterken als Machinist Prefab Heipalen (beton).

Bekijk vacature
Engineer

Ben jij iemand die continu kijkt naar praktische oplossingen voor complexe uitdagingen? Vind je het leuk om met jouw technisch inzicht een oplossing te presenteren als er om innovatie van het productie proces wordt gevraagd?...

Bekijk vacature
Alle vacatures (9)
Waarom zou je bij Vroom moeten werken

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een andere baan. Een grote stap, want welk bedrijf past nu goed bij jou? Ervaar zelf of de funderingsbranche iets voor je is! Met Vroom Experience beleef je hoe een bouwplaats in beweging is, voel je de kracht van de machines en ontmoet je je nieuwe collega’s. Wil je ook de Vroom Experience meemaken, check dan onze vacatures en reageer!

Wat mensen over ons zeggen