De funderingsdeskundige met daadkracht in draagkracht.

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

Trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Toon producten

In de grond gevormde palen

Voor projecten zijn deze, op locatie geproduceerde palen een ideale oplossing. De palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

Toon producten

Prefab palen

Deze in de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Doordat de palen heiend worden ingebracht komen hierbij zowel geluid als trillingen vrij die invloed kunnen hebben op de omgeving.

Toon producten

Prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen. Omdat wij allround zijn, kunnen wij eventuele economische alternatieven aanbieden om tot een uitgekiend concept te komen. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.

Toon producten
  • Connected: Hillcon HSCX1500GLS-E
  • Nieuwe Woltman 90DR
  • Proefbelastingen
  • Bewust Veilig-dag 2023
  • Banendag Techniek 16 maart '23
  • Meer nieuws lezen
Connected: Hillcon HSCX1500GLS-E
15-05-2023

Vrijdag 12 mei 2023 heeft de officiële sleuteloverdracht van onze...

Lees meer
Nieuwe Woltman 90DR
18-04-2023

Donderdag 13 april 2023 heeft de officiële sleuteloverdracht van onze...

Lees meer
Proefbelastingen
27-03-2023

In Oostwoud en Werkendam zijn proefpalen geïnstalleerd voor het bepalen...

Lees meer
Bewust Veilig-dag 2023
27-03-2023

Op woensdag 29 maart wordt de inmiddels traditionele Bewust Veilig-dag...

Lees meer
Banendag Techniek 16 maart '23
06-03-2023

Ben je op zoek naar een uitdagende en interessante stageplaats...

Lees meer

Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs.

Bekijk vacature
Allround machinemonteur

Met jouw twee rechterhanden ga jij geen uitdaging uit de weg. Als jij de klus hebt geklaard, gaat het materieel weer als nieuw terug naar de bouwplaats. Zoek jij een afwisselde uitdaging als allround machinemonteur?...

Bekijk vacature
Alle vacatures (4)
Waarom zou je bij Vroom moeten werken

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een andere baan. Een grote stap, want welk bedrijf past nu goed bij jou? Ervaar zelf of de funderingsbranche iets voor je is! Met Vroom Experience beleef je hoe een bouwplaats in beweging is, voel je de kracht van de machines en ontmoet je je nieuwe collega’s. Wil je ook de Vroom Experience meemaken, check dan onze vacatures en reageer!

Wat mensen over ons zeggen

Vraag een offerte aan