De funderingsdeskundige met daadkracht in draagkracht.

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Bekijk onze projecten wereldwijd.

Trillings- en geluidsarme palen

Op binnenstedelijke en inbreilocaties worden veelal palen toegepast die tijdens de productie niet of nauwelijks trillingen en/of geluid veroorzaken. Wij bieden meerdere paalsystemen die aan deze eigenschappen voldoen.

Toon producten

In de grond gevormde palen

Voor projecten zijn deze, op locatie geproduceerde palen een ideale oplossing. De palen hebben een korte voorbereidingstijd en minder transportbewegingen. Op de productielocatie kunnen de palen voor het produceren nog worden aangepast qua lengte, betonkwaliteit en hoeveelheid.

Toon producten

Prefab palen

Deze in de fabriek geproduceerde palen zijn geschikt voor vele toepassingen. De palen kunnen tot grote lengtes en in diverse schachtafmetingen worden verwerkt. Doordat de palen heiend worden ingebracht komen hierbij zowel geluid als trillingen vrij die invloed kunnen hebben op de omgeving.

Toon producten

Prefab betonbouw

Vroom Betonbouw biedt een totaalpakket aan prefab betonconstructies en paalsystemen. Omdat wij allround zijn, kunnen wij eventuele economische alternatieven aanbieden om tot een uitgekiend concept te komen. Desgewenst ontwerpen en rekenen we de aangeboden funderingsconstructie door. Onderstaand een overzicht van onze mogelijkheden.

Toon producten
  • Banendag Techniek 16 maart '23
  • Dit vinden onze klanten
  • Training, scholing en fun
  • Gek op funderen
  • Feestdagen 2022/2023 en scholingsdagen
  • Meer nieuws lezen
Banendag Techniek 16 maart '23
06-03-2023

Ben je op zoek naar een uitdagende en interessante stageplaats...

Lees meer
Dit vinden onze klanten
24-02-2023

Wij meten continu de tevredenheid van onze klanten. Dit doen...

Lees meer
Training, scholing en fun
24-01-2023

Van woensdag 11 tot en met vrijdag 13 januari 2023...

Lees meer
Gek op funderen
13-01-2023

In aflevering 6 van de Cobouw serie “Hinderlijke heipalen” wordt...

Lees meer
Feestdagen 2022/2023 en scholingsdagen
07-12-2022

Vroom is deze feestdagen gesloten van 24 december 2022 tot...

Lees meer

Constructeur

Ben jij een enthousiaste constructeur die graag de praktijk en theorie combineert? Dan ben jij wellicht de nieuwe collega die wij zoeken! Als constructeur bij Vroom Funderingstechnieken ga jij aan de slag met onder andere...

Bekijk vacature
Service coördinator

Klaar voor de volgende stap? Als Service coördinator heb je een veelzijdige en afwisselende baan. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het plannen en aansturen van de service monteurs.

Bekijk vacature
Alle vacatures (9)
Waarom zou je bij Vroom moeten werken

Je hebt besloten op zoek te gaan naar een andere baan. Een grote stap, want welk bedrijf past nu goed bij jou? Ervaar zelf of de funderingsbranche iets voor je is! Met Vroom Experience beleef je hoe een bouwplaats in beweging is, voel je de kracht van de machines en ontmoet je je nieuwe collega’s. Wil je ook de Vroom Experience meemaken, check dan onze vacatures en reageer!

Wat mensen over ons zeggen

Check onze vacatures hier