Missie en visie - Vroom Funderingstechnieken
Img 07

Missie en visie

Vroom Funderingstechnieken is een allrounder in paalsystemen en prefab funderingsconstructies. Dankzij de brede expertise en jarenlange ervaring op funderingsgebied wordt Vroom vaak in een vroegtijdig stadium betrokken bij complexe en specialistische funderingswerkzaamheden. Onze visie en missie zijn hierbij leidend.

Missie

Vroom Funderingstechnieken heeft de ambitie om naast een toonaangevend nationaal, een internationaal opererend specialistisch funderingsbedrijf te zijn, met de focus op welzijn en milieu.

Visie

Wij stellen klantwaarde centraal en voegen een meerwaarde toe aan de klant door onze expertise in te zetten en economisch en oplossingsgericht mee te denken bij de uitvoering van specialistische funderingswerken. Risicomanagement is daarbij evident. Om dit te kunnen bereiken leiden we onze mensen op en streven we naar duurzame relaties met zowel onze opdrachtgevers als leveranciers. Dit onder andere door het innoveren in geluidsarme, trillingvrije en duurzame funderingstechnieken. Men wil ons niet meer voelen, horen en zien. Belangrijk speerpunt is het welzijn, waaronder life balance, veiligheid en gezondheid, van onze mensen.